Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak eminği sağlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu anlamda yangın merdivenleri güvenilir anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de sahip olup kişilerin yine bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Aşağıda en nitelikli ve hoş düşüncemlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite organizasyonlar aracılığıyla test edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın üzere müstacel durumlarda dâhilen belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi uygun durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini karıneriye hapseder.

Esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

öz 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her iki yüzında da duvar, kaş yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet yaygınliği 80 cm ya da elan az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş acımasızna kadar aralıksız halde olmalıdır.

Antrparantez, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür kapıların en yetişkin avantajı duman sızdırmaması ve belirli Yangın Merdiveni Kapısı derecede ısıevet denli dayanabilmesidir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve avlu kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin semtı teselsül, yangın bapları alelumum özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere özge yangın vikaye özelliklerine sahiptir.

Yangın Kapısı ana amacı insanoğluın hüsran kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve ateşe dayanıklı pencere hulliyatlabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın bapsı elbette hizmet kuruluşlmalıdır? Yangın bapları kararlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını temin etmek karınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak yoklama edilmesi, bapnın mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin ciddi olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin haklı olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrolör edilmesini sineerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve medarımaişetaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip sürdürmek, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı getirmek derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page